Heijmans WensWonen

Hoe jij lekker woont, is heel persoonlijk. Dat begint al met het bepalen van de plattegrond van je nieuwe huis. Wat je leefsituatie is, is het vertrekpunt. Heijmans heeft hiervoor Heijmans WensWonen© ontwikkeld. Een proces dat bedacht is zodat we hoogwaardige en complete woningen binnen een mum van tijd kunnen bouwen. Woningen die jij zelf nog kunt aanpassen.

Optielijst

Om je woning naar wens te maken hebben we een pakket met opties samengesteld. Denk aan het betrekken van de zijaanbouw bij de leefruimte, dubbele openslaande tuindeuren of een schuifpui. Maar ook het samenvoegen van slaapkamers, het vergroten van de badkamer of bijvoorbeeld het verplaatsen van de keuken behoort tot de mogelijkheden.

 

Pre-fab onderdelen

De woningen zijn tot in de puntjes geoptimaliseerd. Bij Heijmans Wenswonen zie je dat terug in een compleet en duurzaam huis van een hoge kwaliteit. En door de ‘pre-fab’ onderdelen hebben de woningen een hele korte bouwtijd. Wanden, gevels en vloerdelen worden in de fabriek gemaakt en kant-en-klaar op de bouwplaats afgeleverd. Dit heeft veel voordelen, maar het houdt ook in dat we minder flexibel zijn dan bij traditionele bouw het geval is.

Alle opties die we aanbieden vind je terug op de optielijsten. Anders gezegd: opties die niet vermeld worden in de lijst zijn ook niet mogelijk. Daarnaast is het belangrijk de keuze voor diverse opties snel te maken. Ook dit heeft te maken met de pre-fab onderdelen. Uitsparingen voor leidingwerk worden bijvoorbeeld in de fabriek al meegenomen. De makelaar en de kopersbegeleider kunnen je goed adviseren bij het maken van die keuzes.

 

Ben je benieuwd hoe de bouw van een nieuwbouwwoning zijn werk gaat?

Klik hier en bekijk de Heijmans-vlog!

Please accept marketing-cookies to watch this video.