ONTDEK PARIJSCH CULEMBORG

Natuur in de buurt, stad om de hoek. Parijsch is prachtig en de omgeving is al net zo mooi. Je woont avontuurlijk nabij de Lek. De Uiterwaarden liggen aan je voeten. Met een half uurtje ben je op de Utrechtse Heuvelrug. En praktisch: steden als Utrecht en Den Bosch liggen om de hoek!

HISTORISCH CULEMBORG

Het moderne leven van Culemborg speelt zich af in de oude binnenstad, waar de historie te vinden en te voelen is. Prachtige kerkjes, de waterlinie, het Elisabeth Weeshuis, het Oude Stadhuis en de haven zijn het decor van het dagelijks leven met terrassen, markten, feesten en voorstellingen.

VEEL TE BELEVEN

In Culemborg vind je daarnaast bovengemiddeld goede scholen, winkels en een theater met bioscoop. En ook aan sport geen gebrek. Er zijn diverse sportclubs, waaronder tennis, hockey en voetbal. Ben je een echte restaurantliefhebber? Ook op culinair gebied zijn er in Culemborg legio mogelijkheden.

IDEAAL GELEGEN

Culemborg is ideaal gelegen in het hart van Nederland. Met een eigen station, sta je in 20 minuten op Utrecht Centraal en brengt de trein je in 30 minuten naar Den Bosch. Pak je liever de auto? Je bent zo op de A2, A15 of A12.

LOCATIE OP GOOGLE MAPS →

NATUUR

Le Jardin wordt omgeven door een uitgestrekt buitengebied waar je, bijvoorbeeld na een lange werkdag of in het weekend met de kinderen, eindeloos kunt struinen. Als het goed vriest kun je er schaatsen en in de zomer zijn er strandjes. Hier vind je ook Werk aan het Spoel en Fort Everdingen. Deze forten maken deel uit van de Nieuwe Hollandse Waterlinie dat onlangs op de Werelderfgoedlijst van UNESCO is geplaatst.

Klik op de afbeelding om deze te vergroten.

WIL JE NIETS MISSEN? MELD JE AAN VOOR DE NIEUWSBRIEF
✓ Als eerste op de hoogte van ontwikkelingen (zoals de verkoopprijs en nieuwe beelden) en events
✓ Nuttige informatie rondom het kopen van een nieuwbouwwoning

Lees alsjeblieft ons privacybeleid voor meer informatie over hoe we omgaan met jouw persoonlijke informatie.