NIEUWS

Bouw Le Jardin verloopt voortvarend!

Inmiddels wordt er hard gewerkt aan het project en zijn de betonnen casco’s van Le Jardin al goed zichtbaar. Ook is deze week begonnen met het metselwerk. De komende weken gaan wij hier voortvarend mee verder.

Lees meer

De bouw is gestart!

Goed nieuws! We zijn begonnen met de bouw. De eerste bodembronnen zijn de grond in. Naar verwachting duurt dit tot begin februari. Aansluitend brengen wij de paalfundering onder de woningen aan. De verwachting is dat de woningen vanaf eind 2023 worden opgeleverd.

Lees meer

Heijmans WensWonen

Hoe jij lekker woont, is heel persoonlijk. Dat begint al met het bepalen van de plattegrond van je nieuwe huis. Wat je leefsituatie is, is het vertrekpunt. Heijmans heeft hiervoor Heijmans WensWonen© ontwikkeld. Een proces dat bedacht is zodat we hoogwaardige en complete woningen binnen een mum van tijd kunnen bouwen. Woningen die jij zelf nog kunt aanpassen.

Lees meer
Architect Michiel Jobse
Vincent nederpel

Interview: ecoloog Vincent Nederpel aan het woord

Groen doet heel veel goed voor mensen. Het filtert fijnstof uit de lucht, zorgt voor zuurstof, geeft verkoeling in de zomer en vermindert wateroverlast. Daarnaast reageren mensen heel positief op een groene omgeving. Groen maakt dat een woonomgeving ook echt een prettige leefomgeving wordt.

Vincent Nederpel is als ecoloog betrokken bij het ontwerp van Le Jardin. Zijn bijdrage gaat verder dan zorgen dat de wijk mooi groen aangekleed wordt. Hij denkt mee over welzijn en een gezonde leefomgeving, en door al vanaf het begin van de plannen mee te denken kunnen die ideeën bewust worden meegenomen in het ontwerp.

Lees meer
1 2